Pooltak

Pooltak från Gullberg och Jansson.

Poolspecialisterna erbjuder er pooltak från kvalitativa Gullberg & Jansson.

Gullberg & Jansson är marknadsledande leverantör av pooltak i Norden. Vi levererar prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltaken levereras i box som byggsats eller som färdigmonterade moduler.

 

POOLTAK NOVA - LÅG TAKHÖJD

(Bilden visar ett måttbeställt Nova Comfort Aluminium.)

Skjutbart pooltak i fyra standardstorlekar

Levereras i en box som byggsats

Nova passar alla standardpooler både med och utan poolsarg. Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. 

Nova är ett barnsäkert pooltak med lås och modell-serien passar särskilt väl för dig som är ute efter ett lågt och stilrent pooltak som inte tar upp för stort utrymme i trädgården. Trots den låga höjden finns det gott om plats för dig att simma under taket.   

Nova har individuell sektionslåsning vilket innebär att pooltaket behöver låsas upp med nyckel och låsas manuellt vid varje sektion på respektive sida. Detta innebär t.ex. att pooltaket Nova 4x8 m behöver låsas upp och låsas vid 8 olika punkter, medan pooltaket Nova 3x6 m behöver låsas upp och låsas vid 6 olika punkter. 

Sektionerna är inte sammanhakade i varandra och pooltaket kan vara öppet t.ex. på mitten. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel. Nova är utrustat med platta skenor med en höjd på 20 mm.

Nova har som standard skjutdörr som kan monteras på valfri sida (vänster eller höger) och avtagbar front- och bakgavel. Du kan välja färgen på profilerna själv, antingen silvereloxerade (aluminium) eller vitlackerade.

Med förlängningsskenor (rekommenderat tillval) kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen. Nova levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för ännu enklare installation.

     

POOLTAK STELLA - NORMAL TAKHÖJD

(Bilden visar ett måttbeställt Stella Comfort)

Skjutbart pooltak i tre standardstorlekar

Levereras i en box som byggsats

Stella är ett naturligt val för dig som vill bada under taket vid sämre väder. Stella passar alla standardpooler både med och utan poolsarg. Stella är ett barnsäkert pooltak med lås och modell-serien har precis som Nova-serien en elegant framtoning och robust konstruktion. 

Stella har individuell sektionslåsning vilket innebär att pooltaket behöver låsas upp med nyckel och låsas manuellt vid varje sektion på respektive sida. Detta innebär t.ex. att pooltaket Stella 4x8 m behöver låsas upp och låsas vid 8 olika punkter, medan pooltaket Stella 3x6 m behöver låsas upp och låsas vid 6 olika punkter. 

Sektionerna är inte sammanhakade i varandra och pooltaket kan vara öppet t.ex. på mitten. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel. Stella är utrustat med platta skenor med en höjd på 20 mm.

Stella har som standard gaveldörr vilket gör det enkelt att skjuta pooltaket förbi en poolstege om denna mitt-placeras. Hela fronten är avtagbar i tre delar. Du kan välja färgen på profilerna själv, antingen silvereloxerade (aluminium) eller vitlackerade. Med förlängningsskenor (rekommenderat tillval) kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen. Stella levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för ännu enklare installation.

     

POOLTAK - SPECIALSORTIMENT

Måttbeställda pooltak med stor valfrihet

Vi har 15 olika pooltaksmodeller i vårt specialsortiment att välja mellan. Samtliga går att måttbeställa så att pooltaket passar just dina förutsättningar. Du kan också välja mellan olika färger på profilerna. Samtliga RAL-färger kan beställas mot pristillägg. Våra måttbeställda pooltak levereras i färdigmonterade moduler för enkel installation.

Låsbara och barnsäkra pooltak med nyckel

Samtliga pooltak är certifierade och godkända enligt fransk säkerhets- och kvalitetsstandard* och omfattas av 3 års materialgaranti. Samtliga pooltaksmodeller från Gullberg & Jansson är låsbara och barnsäkra. De kan snabbt låsas upp med nyckel och uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet.